Reteta Urzici Cu Usturoi
Reteta Urzici Cu Usturoi
Ingrediente reteta mancare de urzici cu usturoi modul de preparare al retetei: „urzica contine substante proteice si glucidice, steroli, ulei volatil, acid acetic, acid formic, vitaminele.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Ea se însoțește cu usturoi, hrean și o mămăligă aburindă, și se dă gata în familie. Se curata urzicile de codite si se spala bine sub jet de apa rece. Urzicile cu usturoi reprezinta o reteta traditionala, gustoasa, simpla, ieftina si sanatoasa.
Retete culinare mancare de urzici reteta de post traditionala romaneasca. (8 — 10 porții), 1,0 kg urzici proaspete (alese), 1 ceapă mare, 50 — 75 ml ulei (3/4 pahar mai mic), 1 căpățână de usturoi, 3 linguri făină, 2 linguri pastă de roșii, 1 linguriță boia de ardei dulce, sare (după gust), opțional: Lăsaţi să fiarbă la foc mic până când mălaiul este bine fiert (circa 20 de minute).
Se curata urzicile de codite si se spala bine sub jet de apa rece.
Asa ca am decis sa prepar si eu una dintre cele mai populare retete, urzici cu usturoi. Pur si simplu adaugati urzicile bine fierte inainte in ouale batute pentru omleta! Rețeta de urzici cu usturoi.
Ouă (1 ou/la porție, în momentul servirii). Urzicile sunt o sursa bogata de fier, au proprietati tonice, antioxidante, detoxifiante. Servim cu putin hrean ras deasupra daca va place gustul iute.
Eu pun usturoi atat in timpul pregatirii mancarii, cat si aproape de final final. Urzicile sunt aici printre noi pentru a vesti primavara gastronomica. Se serveste pe farfurii cu sau fara hrean ras deasupra, cu.
Deși este o rețetă de post, e atât de gustoasă, încât nimeni.
Este gustoasa atat calda cat si rece. Servim cu putin hrean ras deasupra daca va place gustul iute. Mod de preparare mancare de urzici cu usturoi.
Dacă nu sunteți fani buruieni, și nici nu vă dă pe spate fierul din urzică rețeta nu e deloc complicată, și nici nu durează prea mult. Luam urzicile la mana, bucata cu bucata, si indepartam eventualele fire de iarba, si rupem adaugam urzicile tocate, completam cu apa cat sa le acopere, adaugam sare si lasam sa fiarba. Urzicile cu usturoi reprezinta o reteta traditionala, gustoasa, simpla, ieftina si sanatoasa.
Cauta reteta care ti se potriveste. 250 g frunze de urzica proaspete; Reteta este foarte simpla, partea complicata este la ales si curatat urzicile.
Este gustoasa atat calda cat si rece.
La final, opriţi focul şi puneţi usturoiul pisat împreună cu leuşteanul rămas şi potriviţi de sare şi piper. Toaca ceapă și usturoiul fin și cu acest desert plin de nuci și fructe uscate te vei bucura din plin de bogăția sezonului. Urzicile se curata, se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare.
Posting Komentar untuk "Reteta Urzici Cu Usturoi"